Wil je je eigen sieraad laten ontwerpen door mij?

Samen creëren we jouw ideale en unieke sieraad

Persoonlijke benadering is de kracht van Harry&Sally. Al meer dan 20 jaar ben ik, Vanessa van Weele, gespecialiseerd in het maken van Custom Made sieraden. Mijn ervaring, jouw idee en wens brengen we samen. Deze ingrediënten zijn de basis voor jouw perfecte sieraad.

Geen massa productie maar, unieke handgemaakte sieraden die een leven lang meegaan. Of je nu op zoek bent naar je eigen unieke ‘one of a kind sieraad’. Een originele en gepersonaliseerde verlovings- en of trouwring of een sieraad ter ere van een geboorte, jubileum of herinnering. Alles is mogelijk.

Harry Sally Jewelry Custom Made Vanessa van Weele 4
Harry Sally Jewelry Custom Made Vanessa van Weele 2

Hoe werkt het

Van idee naar uitvoering

Misschien heb je een heel duidelijk idee, of heb je de wereld van het world wide web al doorzocht op zoek naar inspiratie voor jouw ideale sieraad. Diamanten, parels, edelstenen, goud of zilver, alles is mogelijk.

Heb je nog geen idee en vind je het moeilijk om je van te voren in te beelden hoe je sieraad eruit komt te zien? Geen probleem. Samen komen we eruit en help ik je via mijn stappenplan verder met ideeën.

Ik werk het liefst met een proefmodel in zilver of ander materiaal. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe je sieraad er uit komt te zien en hoe het je staat. Dan kunnen we, indien het nodig is, het sieraad nog aanpassen.

Gemiddeld heb ik 2 tot 4 weken nodig om jouw custom made sieraad te maken. Heb je jouw custom made sieraad eerder nodig? Laat het mij dan weten, zodat ik hierop kan inspelen en kan kijken naar wat mogelijk is.

Tussendoor houd ik je op de hoogte met foto’s. Zo kun je het hele proces volgen. En voor je het weet kun je jouw eigen custom made sieraad op komen halen.

Omsmelten van jouw Goud

Een nieuwe bestemming voor jouw oude sieraad

Heb je nog gouden sieraden die je niet meer draagt? We kunnen jouw goud omsmelten en gebruiken om een nieuw Custom made sieraad van te maken. Dit kan een geheel nieuw ontwerp zijn of een bestaand sieraad uit mijn collectie. Eigen inbreng van edelstenen, parels, zilver of diamanten is ook mogelijk. Deze kunnen ook in je eigen custom made sieraad verwerkt worden.

Recycle your old gold into new favourites

Restylen

Bijna altijd hebben sieraden een emotionele waarde, ze worden gegeven om mooie en belangrijke gebeurtenissen te vieren en te vereeuwigen en worden doorgegeven van generatie op generatie. Zo kan het zijn dat de wens bestaat om het sierraad niet om te smelten en volstaat een kleine aanpassing of modernisering.